top of page

diccionari
dels nostres ingredients

aquí  trobaràs en ordre alfabètic les nostres matèries primeres en el seu nom INCI

Cap dels nostres ingredients són derivats d'Oli de Palma

ALLANTOIN

Nom: Alantoina Origen: natural, vegetal, component de l'àloe.
Propietats: Cicatritzant, proliferant cel·lular, emolient, anti-irritant.

Aloe Barbadensis LEAF JUICE Nom: Aloe vera extracte del full

Origen: natural, vegetal Propietats: hidratant, emol·lient, per a pells sensibles, calmant.

 

AQUA / WATER

Nom: Aigua

Origen: natural, mineral Propietats: dissolvent.

 

ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT

Nom: àrnica

Origen: natural, vegetal Propietats: antiinflamatori, venotópico, vasoprotector, antiinflamatori, retardant de l'creixement capil·lar.

CIVADA SATIVA WATER EXTRACT

Nom: extracte de Civada Sativa

Origen: natural, vegetal Propietats: humectant, condicionador de la pell, anti-edat, antisèptic, purificant, hidratant per a pells sensibles.

BEHENYL ALCOHOL 

Nom: alcohol behenilico

Origen: natural, derivat vegetal Propietats: emulsionant en base fosfolípids.

Benzyl ALCOHOL 

Nom: alcohol benzílic

Origen: natural, derivat vegetal Propietats: conservant.

Butyrospermum parkii BUTTER 

Nom: mantega de karité.

Origen: natural, vegetal Propietats: emol·lient, lubricant, suavitzant.

CALÈNDULA officinalis FLOWER EXTRAC 

Nom: oli de calèndula.

Origen: natural, vegetal Propietats: antisèptic, antiinflamatori, descongestiu, suavitzant de pell sensible.

Camphor 

Nom: càmfora.

Origen: natural, vegetal Propietats: essència de Cinnamomum camphora.

Caprylic / Capric TRIGLYCERIDE

Nom: Miritol.

Origen: natural, derivat vegetal Propietats: emolient.

Cetearyl ALCOHOL

Nom: alcohol cetoestearílico.

Origen: natural, derivat vegetal Propietats: viscosizante.

CETRIMONIUM CLHORIDE

Nom: quartamin 60l

Origen: natural, derivat vegetal Propietats: tensioactiu catiònic per condicionador capil·lar.

Chamomilla recutita FLOWER EXTRACT

Nom: camamilla

Origen: natural, vegetal Propietats: Antiinflamatori. Pells sensibles i / o irritades. Calmant. Reparador. Purificant. Cicatritzant. Reepitelizante. Aclareix el color de cabells i li aporta brillantor.

CHLOROPHYLL EXTRACT

Nom: extracte de clorofil·la en oli de gira-sol.

Origen: natural, vegetal

Propietats: colorant.

CINNAMIC ACID

Nom: àcid cinàmic

Origen: natural, derivat vegetal Propietats: conservant.

CITRIC ACID

Nom: àcid cítric.

Origen: natural, derivat vegetal Propietats: Tamponante, quelant.

Citrus aurantium PEEL OIL

Nom: Taronja.

Origen: natural, vegetal Propietats: especialment indicat per a pells grasses i úlceres.

CITRUS LIMONUN PEEL OIL

Nom: Llimona Origen: natural, vegetal.

Propietats: cicatritzant, depuratiu, tònic.

CITRUS MEDICA WATER DESTILATED

Nom: aigua de tarongina Origen: natural, vegetal

Propietats: condicionador de la pell, astringent.

CITRUS NOBILIS PEEL OIL

Nom: Mandarina Origen: natural, vegetal

Propietats: tonificant, per a pells congestionades, pells grasses, cicatrius, grans i estries.

COCAMIDE DEA

Nom: AMIDET B-112 Origen: natural, derivat vegetal de l'coco

Propietats: espessidor i escumós.

COCAMIDOPROPYL betaine

Nom: DEHYTON PK45 Origen: natural, derivat vegetal de l'coco

Propietats: surfactant anfotérico

COCO glucoside

Nom: glucòsids de coco De: natural, derivat vegeta

Propietats: surfactant.

Equisetum ssp LEAF EXTRACT

Nom: cua de cavall De: natural, vegetal

Propietats: reafirmant, estimula la circulació, descongestiu, estimulant, drenant.

ethyl ALCOHOL

Nom: alcohol etílic Origen: natural, derivat vegetal vitícola

Propietats: dissolvent i vehicle per a principis actius.

Ethyl LAUROYL ARGINATE

Nom: ANIMAT CB / ANIMAT CG De: natural, vegetal 

Propietats: conservant

ethyl LINOLEATE

Nom: vitamina F Origen: natural, derivat vegetal 

Propietats: regenerador, cicatritzant, emolient, antioxidant.

EUCALIPTUS GLOBULUS LEAF OIL

Nom: extracte d'eucaliptus  Origen: natural, vegetal.

Propietats: astringent, seborregulador, antisèptic, antimicrobià, purificant.

Fucus VESTICULOSOS EXTRACT

Nom: alga fucus Origen: natural, vegetal.

Propietats: anticel·lulític, humectant, calmant, purificant, antisèptic.

Gaultheria PROCUBEMS LEAF OIL

Nom: gaulteria Origen: natural, vegetal.

Propietats: antiinflamatori.

GLICERIN

Nom: glicerina vegetal Origen: natural, derivat vegetal.

Propietats: espessidor, hidratant.

GLYCERYL CAPRYLATE

Nom: caprilato de gliceril Origen: natural, derivat vegetal.

Propietats: conservant.

GLYCERYL stearate

Nom: estearat de gliceril Origen: natural, derivat vegetal.

Propietats: emulsionant.

Glycine SOJA STEROLS

Nom: esterols de soja Origen: natural, derivat vegetal.

Propietats: emulsionant en base fosfolípids.

Glycyrrhiza glabra ROOT EXTRACT

Nom: regalèssia Origen: natural, vegetal.

Propietats: antiinflamatori, estimula les defenses de la pell, protector cutani antienvelliment.

Hamamelis WATER DESTILLED

Nom: aigua d'hamamelis Origen: natural, vegetal.

Propietats: antiinflamatori, descongestiu, emolient, tonificant, suavitzant, calmant, apte per a pells sensibles.

Gira-sol SEED OIL

Nom: oli de gira-sol De: natural, vegetal.

Propietats: hidratant, emol·lient, antioxidant.

HONEY

Nom: Mel De: natural, animal.

Propietats: hidratant, calmant, antioxidant.

ISOPROPYL ALCOHOL

Nom: alcohol de isopropil Origen: natural, derivat vegetal.

Propietats: dissolvent i vehicle per a principis actius.

ISOPROPYL MIRISTATE

Nom: miristato de isopropil ph. eur. Origen: natural, derivat vegetal.

Propietats: oli sec, emolient.

Juglans REGIA LEAF EXTRACT

Nom: noguera Origen: natural, vegetal.

Propietats: relaxant, purificant (ajuda a combatre l'excés de sudoració), antifúngic.

Juniperus communis OIL

Nom: oli de ginebre Origen: natural, vegetal.

Propietats: perfumante, astringent, purificant, antimicrobià, astringent.

kaolin

Nom: argila blanca Origen: natural, mineral.

Propietats: absorvent i filtre solar.

LACTIC ACID

Nom: àcid làctic Origen: natural, derivat lacti.

Propietats: tamponante, humectant i condicionador de la pell.

LAVANDULA oficinalis FLOWER OIL

Nom: oli de lavanda oficinalis Origen: natural, vegetal.

Propietats: antisèptic, astringent, pells sensibles, relaxant, antioxidant.

LECITHIN

Nom: lecitina Origen: natural, derivat vegetal.

Propietats: emulsionant en base fosfolípids.

Mentha arvensis OIL

Nom: menta Origen: natural, derivat vegetal.

Propietats: calmant, refrescant, relaxant.

OLEA EUROPEA LEAF EXTRACT

Nom: Extracte d'olivera Origen: natural, vegetal.

Propietats: emolient, colagog.

Panax Ginseng ROOT EXTRACT

Nom: arrel de ginseng Origen: natural, vegetal.

Propietats: antioxidant, antisèptic, purificant.

PROPOLIS EXTRACT

Nom: propoleo Origen: natural, animal.

Propietats: antienvelliment, antioxidant, cicatritzant, antimicrobià, antisèptic, desodorant, purificant.

Prunus amygdalus Dulcis FRUIT EXTRACT

Nom: Extracte d'ametlles Origen: natural, vegetal.

Propietats: hidratant, condicionador, reparador, emolient, pell i cabell.

Prunus amygdalus Dulcis OIL

Nom: Oli d'ametlles Origen: natural, vegetal.

Propietats: hidratant, nutritiu, emolient.

ROSA Centifolia WATER DESTILLATED

Nom: aigua de roses Origen: natural, vegetal.

Propietats: antioxidant, venotópico, astringent,  antiinflamatori.

ROSMARINUS oficinalis LEAF OIL

Nom: oli de romaní. Origen: natural, vegetal.

Propietats: antioxidant, antiinflamatori, calmant, purificant.

ROYAL JELLY

Nom: gelea reial. Origen: natural, animal.

Propietats: condicionador, hidratant i calmant capil·lar, anticaiguda; regenerador; antiinflamatori, antiiritante i calmant; purificant, antisèptic

.

Sclerotium GUM

Nom: goma Origen: natural, derivat vegetal.

Propietats: estabilitzant, sobre la base de polisacàrids naturals per a olis essencials.

SHEA BUTTER GLYCERIDES

Nom: mantega de karité extracte Origen: natural, vegetal.

Propietats: emol·lient, lubricant, suavitzant.

Sodium benzoate

Nom: benzoat sòdic Origen: natural, derivat de fruites.

Propietats: conservant.

Sodium COCO sulfate

nom:  Origen: natural, derivat vegetal.

Propietats: tensioactiu aniònic primari, detergent escumós.

Sodium PHYTATE

Nom: extracte de fruita seca Origen: natural, derivat vegetal.

Propietats: antioxidant, quelant.

SULPHUR

Nom: sofre Origen: natural, mineral.

Propietats: seborregulador, per a pells amb tendència acneica, pells sensibles, anticaspa.

Tilia platyphyllos LEAF EXTRACT

Nom: Tell Origen: natural, vegetal.

Propietats: relaxant, antibacteriana, astringent, vigoritzant de cabells, aporta brillantor a cabells.

TOCOPHEROL / TOCOPHERYL acetate

Nom: vitamina E Origen: natural, vegetal.

Propietats: antioxidant.

Triticum vulgare GERM OIL

Nom: oli de germen de blat Origen: natural, vegetal.

Propietats: hidratant, antiedat, antiestries.

UREA

Nom: urea Origen: natural.

Propietats: hidratant.

ZINC CARBONATE

Nom: carbonat de zinc Origen: natural, mineral.

Propietats: absorbent, purificant.

ZINC oxide

Nom: òxid de zinc Origen: natural, mineral.

Propietats: filtre UVB, cura de el cuir cabellut acció anticaspa.

bottom of page